KONTAKT

E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Telefony:

• 668-624-324

• 514-733-213

DANE FIRMY:

Firma Wielobranżowa Rafael Damian Konieczny
ul. Jarochowskiego 105/17
60-129 Poznań
NIP: 783-123-84-00

 

Klauzula informacyjna dotycząca ochrony danych osobowych.

1. Administratorem Twoich danych osobowych jest: Damian Konieczny Firma Wielobranżowa Rafael, ul. Kazimierza Jarochowskiego 105/17, 60-129 Poznań.

2. W tematach związanych z przetwarzaniem danych osobowych możesz się z nami skontaktować pod adresem e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

3. Przetwarzamy dane osobowe, które są zawarte w elektronicznym formularzu kontaktowym: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu.

4. Twoje dane osobowe będą przez nas przetwarzane przez okres niezbędny do udzielenia odpowiedzi na pytanie przesłane w formularzu kontaktowym, a następnie usuwane.

5. Masz prawo dostępu do treści swoich danych, prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu a także prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie.

6. Przysługuje Ci również prawo do wniesienia skargi do UODO, jeżeli uznasz, że przetwarzanie Twoich danych dokonywane jest z naruszeniem przepisów ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO).

7. Twoje dane będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, ale nie będą podlegały profilowaniu.

Kalendarz

Brak wydarzeń w kalendarzu
Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Przeprowadzki Poznań

Tagi

Przeprowadzki Poznań,
Przeprowadzki Poznan,
Przeprowadzki,
Tanie Przeprowadzki Poznań,
Tanie Przeprowadzki Poznan,
Transport Poznań,
Przeprowadzki Polska i Europa,
Przeprowadzki Polska,
Przeprowadzki Europa